MINI SHOOT Kerst
Ook dit jaar doen we weer een leuke kerst shoot in de studio. 
Kerst is één van de gezelligste periodes van het jaar. Een tijd die voor mijn warmte, gezelligheid, en heerlijke geuren oproept. Ook een tijd waarbij we dichter bij onze familie en vrienden  zijn.  En een leuke kerstkaart of een gepersonaliseerd geschenkje om hen te bedanken voor hun liefde en vriendschap mag natuurlijk niet ontbreken. En er bestaat niets mooier dan een leuke foto van je gezin of van je kids of zelfs van je geliefde viervoeter...
Als het gaat om een shoot in de studio houd ik persoonlijk heel erg van minimalisme. Met een minimum aan attributen ga ik aan de slag om toch leuke en gezellige kerstopnames te maken van jou en je gezin of enkel van de kids. 
Om de kerstsfeer en zijn gezelligheid kracht bij te zetten, is hier de kleding alsook de accessoires  weer van belang. Op die manier kan ik ervoor zorgen dat het totaal plaatje klopt. 
Ben je benieuwd wat het thema dit jaar zal zijn? Houd dan zeker onze site in het oog. Want eind september maken we bekend wat het kerstthema voor dit jaar zal zijn. 
De snelle beslissers kunnen natuurlijk al een minishoot boeken door op de onderstaande link te klikken. ​​​​​​​Want de plaatsen zijn echter beperkt.