Als je geen uitgebreide fotoshoot nodig hebt maar je wil wel graag een leuke herinnering. Dan is een mini shoot de ideale oplossing. Deze kan in elke seizoen van het jaar. In de herfst hebben we de mooie warme kleuren, in het voorjaar en het najaar zijn er vaak de prachtige zonsondergangen. In de winter is er ook vaak mooi licht en lekker warm ingeduffeld zijn, heeft ook zo zijn charmes. Maar ook in mijn fotostudio is een mini shoot mogelijk. 
Een mini shoot heeft heeft veel mogelijkheden. Zou je graag je kinderen eens willen laten wennen aan een fotoshoot of wil je nog eens graag up-todate beelden van je gezien of wil je graag eens je ouders verassen met leuke beelden van de kleinkinderen. Of willen jullie (nog) eens graag jullie liefde nog eens in de kijker zetten... Het kan allemaal. 
Een mini shoot is dan ook een mooie en leuke herinnering. 

Wat houdt een mini shoot in? 
° Deze shoot duurt maar 30 min. We blijven dan ook op dezelfde plek en er wordt een hele variatie aan portretten gemaakt. 
° Er is de keuze tussen een mini shoot  buiten of binnen in de studio.                                   Voor de shoot buiten werk ik met vaste locaties.                                                                      Bij de shoot binnen, gebruik ik met vaste thema's. 

Werkwijze
Persoonlijk vind ik het belangrijk dat het hele plaatje klopt. Vandaar dat styling een heel belangrijk onderdeel is van mijn werkwijze. Nadat jullie de mini shoot geboekt hebben, mail ik jullie tips door voor de kleding. 
Door mijn jaren lange ervaring, weet ik dat poseren vaak afschrikt. Vaak hoor je ook reacties van 'Geposeerde foto's vind ik maar niets!'. Daar ben ik het helemaal mee eens. Als fotograaf vind ik "statische" beelden verschrikkelijk. Ik hou van natuurlijke een spontane beelden. Maar spontaan overkomen is niet altijd even makkelijk. Voor de ene gaat dat al wat vlotter dan voor de andere. Door jullie kleine opdrachtjes te geven, stuur ik jullie waardoor het poseren gemakkelijk wordt maar waarbij het natuurlijke en het spontane centraal staan. 
Na de shoot ga ik met zo'n 25-tal beelden aan de slag die voldoen aan mijn kwaliteits- en stijlcriteria. Deze bewerk in mijn eigen stijl en plaats ik voor jullie in een online galerie. Zo kunnen jullie rustig alle beelden bekijken en jullie selectie maken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, stuur ik de beelden in hoge resolutie door. 

Investering
100€
° Een fotoshoot van ongeveer 30 minuten
° Een 25-tal beelden in een online galerie
° 5 Beelden in hoge resolutie die jullie zelf kiezen uit de online galerie
° De mogelijkheid om extra beelden aan te kopen (20€ per beeld)
° Er kunnen foto's gemaakt worden van max. 6 personen. Zo kan ik mijn kwaliteit blijven garanderen.